Könnyű húsgolyók

Hozzávalók 4 személyre (20 húsgolyó) 500g extra sovány darált marhahús (vagy bármilyen vörös hús) 1⁄2 pohár apróra vágott vöröshagyma 2 tojásfehérje 1 tojás 1⁄4 pohár zabkorpa 2 evőkanál zsírszegény parmezán 1 teáskanál oregánó 1⁄2 teáskanál fokhagymapor 1 teáskanál szárított petrezselyem 2 evőkanál sovány tej só és bors Elkészítés Keverd össze a hozzávalókat egy nagy tálban….

Ez a tartalom csak előfizetőknek érhető el!

Ha már előfizetőnk vagy, akkor csak jelentkezz be: Bejelentkezek

Megosztom
Share on Facebook
Facebook
0

Olasz cukkinis vagdalt

Hozzávalók 4 személyre 500g extra sovány darált marhahús (vagy bármilyen vörös hús) 2 evőkanál olíva olaj 1 kis, finomra szeletelt paradicsom 2 közepes szeletelt cukkini 1 közepes szeletelt vöröshagyma 2 gerezd zúzott fokhagyma 1 teáskanál száraz petrezselyem 1 tojás 3⁄4 pohár zsírszegény parmezán Só és bors Elkészítés Melegítsd elő a sütőt 180 °C-ra Forrósíts fel…

Ez a tartalom csak előfizetőknek érhető el!

Ha már előfizetőnk vagy, akkor csak jelentkezz be: Bejelentkezek

Megosztom
Share on Facebook
Facebook
0

Marinált salsa steak*

Hozzávalók 2 személyre 2 hátszín szelet (egyenként 120 grammosak) 1/3 pohár salsa 2 evőkanál lime lé 1 gerezd apróra vágott fokhagyma 1 teáskanál szárított oregánó 1⁄4 teáskanál őrölt kömény Elkészítés Készíts marinádot (másképpen ecetes páclé): keverd össze a salsát, a citromlevet, a fokhagymát, az oregánót és a köményt. Tegyél belőle félre 2 evőkanállal. Tedd a…

Ez a tartalom csak előfizetőknek érhető el!

Ha már előfizetőnk vagy, akkor csak jelentkezz be: Bejelentkezek

Megosztom
Share on Facebook
Facebook
0

Spanyol steak

Hozzávalók 4 személyre 500 g marhabélszín 1 pohár szeletelt vöröshagyma 1⁄2 pohár szeletelt zeller 1 karikára vágott csemege zöldpaprika 2 teáskanál szárított petrezselyem 1 evőkanál Worcestershire szósz 1 evőkanál mustár 1 evőkanál chilli por 1 pohár paradicsom szósz 2 teáskanál apróra vágott fokhagyma Elkészítés Tedd a vöröshagyma felét egy lassú főzőedénybe. Vágd a marhahúst szeletekre…

Ez a tartalom csak előfizetőknek érhető el!

Ha már előfizetőnk vagy, akkor csak jelentkezz be: Bejelentkezek

Megosztom
Share on Facebook
Facebook
0

Rongyos marha

Hozzávalók 6 személyre 750g marha hátszín 1 kicsi, vékony cikkekre vágott vöröshagyma 1 teáskanál apróra vágott fokhagyma 1 pohár alacsony sótartlmú marhahúsleves 1 evőkanál Worcestershire szósz 1 teáskanál Dijoni mustár 1⁄2 teáskanál szárított kakukkfű, összetörve 1⁄4 teáskanál cayenne bors Elkészítés Amennyiben szükséges vágd félbe a marhahúst, hogy beleférjen a lassú főzőedénybe. Tedd a vörös és…

Ez a tartalom csak előfizetőknek érhető el!

Ha már előfizetőnk vagy, akkor csak jelentkezz be: Bejelentkezek

Megosztom
Share on Facebook
Facebook
0

Visszafogott húspogácsák

Hozzávalók 2 személyre 500g extra sovány darált marhahús (vagy bármilyen vörös hús) 2 evőkanál olíva olaj 1⁄4 pohár szeletelt vöröshagyma 1⁄4 pohár szeletelt gomba 1 teáskanál Worcestershire szósz Elkészítés Forrósíts olajat egy serpenyőben közepesen magas lángon és hirtelen süsd ki benne a vöröshagymát és a gombát, körülbelül 3 perc alatt. Rakd félre. Egy tálban keverd…

Ez a tartalom csak előfizetőknek érhető el!

Ha már előfizetőnk vagy, akkor csak jelentkezz be: Bejelentkezek

Megosztom
Share on Facebook
Facebook
0

Francia steak

Hozzávalók 2 személyre 2 hátszín szelet (egyenként 120 grammosak) 1 teáskanál fekete bors 1 evőkanál kókuszolaj 2 evőkanál alacsony sótartalmú marhahúsleves 1 evőkanál almaecet 2 evőkanál görög joghurt só Elkészítés Tedd a hússzeleteket egy tányérra és szórd meg őket egyenletesen a bors felével. A kezedet vagy egy kanál hátulját felhasználva nyomd bele határozottan a bors…

Ez a tartalom csak előfizetőknek érhető el!

Ha már előfizetőnk vagy, akkor csak jelentkezz be: Bejelentkezek

Megosztom
Share on Facebook
Facebook
0

Csivava marha

Hozzávalók 2 személyre 500g kockára vágott marhahús 1 nagy, hámozott, kockára vágott padlizsán 1 felkockázott paradicsom 1⁄2 pohár víz 1⁄2 pohár felaprított zeller 1⁄2 pohár felaprított vöröshagyma 1⁄2 pohár felaprított zöldpaprika 1⁄4 teáskanál fahéj 1⁄4 teáskanál szerecsendió Só, bors Elkészítés Forrósíts fel egy teáskanál olajat egy nagy serpenyőben közepesen magas fokozaton. Süsd ki hirtelen a…

Ez a tartalom csak előfizetőknek érhető el!

Ha már előfizetőnk vagy, akkor csak jelentkezz be: Bejelentkezek

Megosztom
Share on Facebook
Facebook
0

Anyagcserés étel

Hozzávalók 2 személyre 250g extra sovány marhahús (vagy bármilyen darált vörös hús) 1 nagy marék spenót 1 felaprított, közepes vöröshagyma 1 gerezd zúzott fokhagyma 2 evőkanál salsa 2 tojás Só, bors Elkészítés Kezd barnára sütni a darált marhát egy serpenyőben, közepes fokozaton. Amikor a marha már félig átsült, add hozzá a vöröshagymát, a fokhagymát és…

Ez a tartalom csak előfizetőknek érhető el!

Ha már előfizetőnk vagy, akkor csak jelentkezz be: Bejelentkezek

Megosztom
Share on Facebook
Facebook
0

Steak Argentin módra

Hozzávalók 2 személyre 2 hátszín szelet (legalább 120 grammosak) 1⁄2 pohár friss, felaprított petrezselyem levél 1⁄2 pohár friss, felaprított koriander levél 1 evőkanál citromlé 1 evőkanál olíva olaj 1⁄2 teáskanál piros paprika pehely* 2 evőkanál víz Só, bors Elkészítés Keverd össze a vizet, a petrezselymet, a koriandert, a citromlevet, az olajat, a sót és borsot,…

Ez a tartalom csak előfizetőknek érhető el!

Ha már előfizetőnk vagy, akkor csak jelentkezz be: Bejelentkezek

Megosztom
Share on Facebook
Facebook
0