1580 kcal 2 dl 160 kcal Ezt a levet minden nap fogyaszthatjuk, aktualizálva az éppen szezonális gyümölcsökkel. Ha nincs centrifugánk akkor narancs facsaróval kifacsarjuk a narancsot, citromot, grape fruit-ot és bele reszelünk sajtreszelőn egy almát. Ha van gyümölcscentrifugánk, akkor 2-3 napra előre is elkészíthetjük a gyümölcslevünket: alma 2 db narancs 2 db kiwi 2 db…
Klub kategória: Szombat
Zabkása
350 kcal Rendkívül gyors, egészséges és tápláló reggeli Zabpehely 3 dkg Tej 2 dl méz 1ek. dió 5 db alma 1db (opcionális) fahéj vagy kakaó (opcionális) A tejet felforraljuk, majd beleöntjük a zabpelyhet. Állandó kevergetés mellet 3-5 percig főzzük, amíg a zabpehely megdagad. A tűzről levéve, beleverjük a mézet és ízesíthetjük egy kevés kakaóval vagy…
Zöldséges tojás muffin
tojás 1 db cukkini 3 dkg zöldpaprika 3 dkg tej 5 dkg (0,5 dl) bacon 2 szelet A tojást simára keverjük a tejjel és enyhén sózzuk. A Muffin formát ,kibéleljük 1-1 szelet bacon szalonnával, belerakjuk a formába az apró kockára vágott zöldségeket, majd ráöntjük a tojást. A tetejére reszelt sajtot szórunk, majd180 °c-os sütőben 12…
Ananászos csirkemell, zöldséges barna rizzsel
500 kcal Csirkemell 8 dkg Ananász 1 szelet 3 dkg mozarellasajt 1 szelet 3 dkg olivaolaj 3×1 tk cukkini 3 dkg póréhagyma 3 dkg paprika 3 dkg barnarizs 6 dkg só, bors A csikemell mindkét oldalát 1 tk olajon elősütjük, majd tepsibe helyezzük. Ráteszünk egy karika ananászt és 1 szelet mozarella sajtot, majd 200°c-os sütőben…
Körített túróval töltött paprika
230 kcal Túró sovány 10 dkg tejföl 12%-os 5 dkg snidling, újhagyma vagy lilahagyma 3 dkg pirospaprika 1 csipet só,bors Kápia paprika 1 db A túrót simára keverjük a tejföllel, a hagymával és a fűszerekkel, majd a hosszában félbevágott paprikába töltjük….
Joghurt, gyümölcs, rostok
330 kcal Gyümölcs joghurt 1 pohár (125 g) Friss Gyümölcslé vagy friss gyümölcs pépesítve 1dl (10 dkg lenmagliszt 1 tk zabpehely 1tk zabkorpa 1 tk Chia mag 1 tk A gyümölcsöt/friss gyümölcslét összeturmixoljuk a joghurttal, majd belekeverjük a magokat és hűtőben pihentetjük ½ órát fogyasztás előtt, hogy a magok megduzzadjanak, felvegyék a nedvességet….