Görög tőkehal

Hozzávalók 2 személyre 2 tőkehal filé (180 grammosak egyenként) 1 teáskanál olíva olaj 1 aprított vöröshagyma 1 gerezd apróra vágott fokhagyma 1 felkockázott paradicsom 1 felkockázott cukkini 8 félbevágott, füstölt olajbogyó 1 teáskanál kapribogyó csipetnyi pirospaprika pehely 2 teáskanál morzsolt feta (light) ¼ pohár víz Elkészítés Forrósíts olajat egy nagy, tapadásmentes serpenyőben, közepes hőfokon. Tedd…

Ez a tartalom csak előfizetőknek érhető el!

Ha már előfizetőnk vagy, akkor csak jelentkezz be: Bejelentkezek

Megosztom
Share on Facebook
Facebook
0

LEPÉNYHAL Mexikói – MÓDRA

Hozzávalók 2 személyre 2 halibut* filé (egyeként 180 grammosak) 1 felkockázott paradicsom 1 felkockázott, kicsi, piros csemegepaprika ¼ pohár finomra vágott vöröshagyma 1 teáskanál szárított koriander 1 kimagozott és finomra vágott jalapeno** 1 gerezd apróra vágott fokhagyma 1 evőkanál citromlé 2 teáskanál olíva olaj csipetnyi fekete bors, só Elkészítés Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra. Kenj…

Ez a tartalom csak előfizetőknek érhető el!

Ha már előfizetőnk vagy, akkor csak jelentkezz be: Bejelentkezek

Megosztom
Share on Facebook
Facebook
0

Anyagcserét segítő halrudacskák

Hozzávalók 2 személyre 2 tilápia filé (egyenként 120 grammosak) 1 tojás 1 teáskanál kókuszolaj ¼ csésze alacsony zsírtartalmú parmezán 1/3 pohár zabpehely (darálva) 1 teáskanál vöröshagyma por ½ teáskanál szárított petrezselyem só és bors Elkészítés Melegítsd elő a sütőt 190°C-ra. Kend ki a tepsit kókuszolajjal. Vágd a tilápia filéket 3 egyenlő rudacskára. (6 rudacskád lesz)…

Ez a tartalom csak előfizetőknek érhető el!

Ha már előfizetőnk vagy, akkor csak jelentkezz be: Bejelentkezek

Megosztom
Share on Facebook
Facebook
0

Lazac hasé*

Hozzávalók 2 személyre 250g főtt lazac 1 evőkanál olíva olaj ¼ pohár szeletelt hagyma ¼ pohár aprított zöld csemege paprika ¼ pohár aprított piros csemege paprika 1 gerezd zúzott fokhagyma 1 közepes méretű édesburgonya megpucolva, megfőzve, feldarabolva Elkészítés Forrósíts olajat egy serpenyőben közepesen magas fokozaton. Süsd ki hirtelen a vöröshagymát, a csemege paprikát és a…

Ez a tartalom csak előfizetőknek érhető el!

Ha már előfizetőnk vagy, akkor csak jelentkezz be: Bejelentkezek

Megosztom
Share on Facebook
Facebook
0

Lazacos aprósütemény

Hozzávalók 1 személyre 120g konzerv lazac, lecsöpögtetve 1 teáskanál olíva olaj 2 méretes evőkanálnyi zabpehely 1 tojás csipetnyi vöröshagyma por. Elkészítés Csepegtesd le a lazacot, tedd egy keverőtálba és törd össze. Add hozzá a zabpelyhet, a tojást, a vöröshagyma port és keverd jól össze. Gyúrj belőle 4 db lapos sütemény (lepény) formát. Melegíts olajat egy…

Ez a tartalom csak előfizetőknek érhető el!

Ha már előfizetőnk vagy, akkor csak jelentkezz be: Bejelentkezek

Megosztom
Share on Facebook
Facebook
0

Tengeri Jambalaya

Hozzávalók 4 személyre 4 szelet pulykabacon (felszeletelve) 1 pohár aprított hagyma ¾ zeller, szeletelve 1 gerezd apróra vágott fokhagyma ½ teáskanál cayenne bors 1 teáskanál szárított oregánó ½ teáskanál szárított kakukkfű 2 felkockázott paradicsom 1 pohár csirkeleves (nátrium-szegény) 2 pohár víz 1 pohár hosszúszemű barna rizs 250g kockára vágott harcsa 250g garnéla rák Elkészítés Süsd…

Ez a tartalom csak előfizetőknek érhető el!

Ha már előfizetőnk vagy, akkor csak jelentkezz be: Bejelentkezek

Megosztom
Share on Facebook
Facebook
0

Szárított paradicsomos tonhal

Hozzávalók 1 személyre 120g konzerv tonhal, lecsepegtetve 1 evőkanál olíva olaj 2 evőkanál szárított paradicsom ½ teáskanál szárított petrezselyem 1 gerezd apróra vágott fokhagyma só, bors Elkészítés Tedd robotgépbe vagy turmixgépbe a szárított paradicsomot, az olíva olajat, a petrezselymet, a fokhagymát, sót és borsot. Dolgozd őket össze, amíg sima massza nem lesz belőlük. Csepegtesd le…

Ez a tartalom csak előfizetőknek érhető el!

Ha már előfizetőnk vagy, akkor csak jelentkezz be: Bejelentkezek

Megosztom
Share on Facebook
Facebook
0

DIJON-i tonhal

Hozzávalók 2 személyre 2 tonhal szelet (egyenként 120 grammosak) 2 evőkanál Dijoni mustár 1 teáskanál Worcestershire szósz 1 teáskanál citromlé Elkészítés Melegítsd elő a sütőt 190°C-ra. Egy tálban keverd össze a hozzávalókat. Öntsd a szószt a halra. Süsd körülbelül 15-20 percig, vagy amíg a halszeletek meg nem sülnek. (Ne legyenek kiszáradva vagy túlsütve.) Adagonként Fehérje:…

Ez a tartalom csak előfizetőknek érhető el!

Ha már előfizetőnk vagy, akkor csak jelentkezz be: Bejelentkezek

Megosztom
Share on Facebook
Facebook
0

Tonhal halászlé

Hozzávalók 2 személyre 3 konzerv tonhal lecsepegtetve, nagy darabokra törve 1 pohár csirkeleves ½ pohár víz 1 közepes édesburgonya, felszeletelve 1 felkockázott paradicsom ½ pohár aprított zeller ½ pohár aprított vöröshagyma ½ pohár csíkokra vágott sárgarépa ½ teáskanál szárított kakukkfű ½ teáskanál cayenne bors fekete bors Elkészítés Pakold egy lassúfőzőbe a levest, a burgonyát, a…

Ez a tartalom csak előfizetőknek érhető el!

Ha már előfizetőnk vagy, akkor csak jelentkezz be: Bejelentkezek

Megosztom
Share on Facebook
Facebook
0